Intrebuintare regulatoare de gaz

 

Regulatoarele de gaz permit ajustarea presiunii gazelor in instalatii prin reglarea si reducerea acesteia. Astfel, se asigura indiferent de presiunea de intrare sau modificarile de debit o presiune constanta care are rolul de actionare eficienta si in siguranta conform normelor instalatiilor de gaz.

Oferta Ano Term Instal cuprinde regulatoare de gaz pe diferite dimensiuni potrivite celor mai intalnite necesitati in instalatiile de gaz folosite in amenajari gospodaresti sau industriale.

 

 

 

Regulatoare de gaz

 

Te pot interesa si :

 Avantaje ANO TERM INSTAL  

 

 • Consiliere de specialitate

  Oferim consiliere de specialitate gratuita in alegerea personalizata a solutiilor si produselor in functie de necesitatile individuale.

 • Produse variate la comanda

  Asiguram distributia unei game largi de produse la preturi avantajoase atat din stoc propriu cat si la comanda cu livrare in 48 de ore.

 • Livrare gratuita la domiciliu

  Asiguram livrarea la domiciliu in mod gratuit indiferent de zona pentru anumite produse, insotita de factura si certificate de garantie.

 • Servicii de executie si montaj in colaborare

  Instalarea si asigurarea serviciilor complete integrate se poate realiza prin intermediul colaboratorilor de specialitate.