Intrebuintare racorduri flexibile de gaz

 

Racordurile flexibile de gaz se folosesc in asigurarea alimentarii cu gaz atat pentru instalatii termice de incalzire (centrale termice, seminee etc.) cat si pentru aragaze, plite sau aparatura casnica pe gaz. De regula ele au la baza alama sau inox si sunt complet flexibile, cu dimensiuni variabile, cu grad de protectie conform normelor in vigoare pentru fiecare tip de instalatie carora le sunt destinate.

Oferta Ano Term Instal cuprinde racorduri flexibile de gaz omologate conform normelor in vigoare cu aplicabilitate in instalatiile alimentate cu gaz folosite in amenajari gospodaresti sau industriale.

 

 

 

racord-gaz-flex

Te pot interesa si :

 Avantaje ANO TERM INSTAL  

 

 • Consiliere de specialitate

  Oferim consiliere de specialitate gratuita in alegerea personalizata a solutiilor si produselor in functie de necesitatile individuale.

 • Produse variate la comanda

  Asiguram distributia unei game largi de produse la preturi avantajoase atat din stoc propriu cat si la comanda cu livrare in 48 de ore.

 • Livrare gratuita la domiciliu

  Asiguram livrarea la domiciliu in mod gratuit indiferent de zona pentru anumite produse, insotita de factura si certificate de garantie.

 • Servicii de executie si montaj in colaborare

  Instalarea si asigurarea serviciilor complete integrate se poate realiza prin intermediul colaboratorilor de specialitate.