Intrebuintare detectoare gaz

 

Detectorul de gaz este un element de protectie in primul rand pentru siguranta consumatorilor care permite depistarea scurgerilor de gaz metan din instalatii si comandarea la distanta a unei electrovalve care poate opri alimentarea cu gaz. Totodata, detectoarele de gaz sunt dotate cu difuzor acustic (si/sau luminos) pentru atentionare o data cu semnalizarea problemei.

Oferta Ano Term Instal cuprinde atat detectoare de gaz moderne si eficiente, cat si accesorii specifice precum electrovalve si sensori necesari, cu aplicabilitate in instalatiile alimentate cu gaz folosite in amenajari gospodaresti sau industriale, in modele diferite.

 

 

 

detectoare-gaz-accesorii

Detectoare de gaz

 

Te pot interesa si :

 Avantaje ANO TERM INSTAL  

 

 • Consiliere de specialitate

  Oferim consiliere de specialitate gratuita in alegerea personalizata a solutiilor si produselor in functie de necesitatile individuale.

 • Produse variate la comanda

  Asiguram distributia unei game largi de produse la preturi avantajoase atat din stoc propriu cat si la comanda cu livrare in 48 de ore.

 • Livrare gratuita la domiciliu

  Asiguram livrarea la domiciliu in mod gratuit indiferent de zona pentru anumite produse, insotita de factura si certificate de garantie.

 • Servicii de executie si montaj in colaborare

  Instalarea si asigurarea serviciilor complete integrate se poate realiza prin intermediul colaboratorilor de specialitate.