Caracteristici tevi si fitinguri PVC 

 

PVC (policlorura de vinil) este unul din cele mai raspandite materiale care stau la baza tevilor si fitingurilor folosite in instalatiile sanitare, fiind o substanta cu structura amorfa din randul materialelor termoplastice.

Alegerea tevilor PVC se face pe baza costurilor reduse de instalare, fluxul de conducere al apei, rezistenta la coroziune, dar si datorita duratei de viata de pana la 50 de ani.  

Fitingurile PP se folosesc impreuna cu tevile PVC si asigura legaturile necesare functionarii sigure a retelelor construite in instalatii de canalizare interioare si/sau exterioare.

 

 

 

 

tevi-fitinguri-pvc

Te pot interesa si :

 Avantaje ANO TERM INSTAL  

 

 • Consiliere de specialitate

  Oferim consiliere de specialitate gratuita in alegerea personalizata a solutiilor si produselor in functie de necesitatile individuale.

 • Produse variate la comanda

  Asiguram distributia unei game largi de produse la preturi avantajoase atat din stoc propriu cat si la comanda cu livrare in 48 de ore.

 • Livrare gratuita la domiciliu

  Asiguram livrarea la domiciliu in mod gratuit indiferent de zona pentru anumite produse, insotita de factura si certificate de garantie.

 • Servicii de executie si montaj in colaborare

  Instalarea si asigurarea serviciilor complete integrate se poate realiza prin intermediul colaboratorilor de specialitate.