Caracteristici tevi si fitinguri PEHD 

 

Tevile PEHD sunt obtinute prin procesul de extrudare in urma prelucrarii polietilenei, ce are la baza un derivat al petrolului, si pot fi folosite in functie de modul de prelucrare pentru instalatii de apa/canalizare sau instalatii de gaze naturale. Alegerea tevilor PEHD (polietilena de inalta densitate) poate asigura impreuna cu montajul si instalarea corecta o durata de viata de peste 50 de ani.

 

Fitingurile PEHD se folosesc impreuna cu tevile PEHD si asigura legaturile necesare functionarii sigure a retelelor construite.

 

tevi-fitinguri-pehd

Te pot interesa si :

 Avantaje ANO TERM INSTAL  

 

 • Consiliere de specialitate

  Oferim consiliere de specialitate gratuita in alegerea personalizata a solutiilor si produselor in functie de necesitatile individuale.

 • Produse variate la comanda

  Asiguram distributia unei game largi de produse la preturi avantajoase atat din stoc propriu cat si la comanda cu livrare in 48 de ore.

 • Livrare gratuita la domiciliu

  Asiguram livrarea la domiciliu in mod gratuit indiferent de zona pentru anumite produse, insotita de factura si certificate de garantie.

 • Servicii de executie si montaj in colaborare

  Instalarea si asigurarea serviciilor complete integrate se poate realiza prin intermediul colaboratorilor de specialitate.