PVC (policlorura de vinil) este unul din cele mai raspandite materiale care stau la baza tevilor si fitingurilor folosite in instalatiile de apa, fiind o substanta cu structura amorfa din randul materialelor termoplastice.

Produsele PEHD sunt obtinute prin procesul de extrudare in urma prelucrarii polietilenei, ce are la baza un derivat al petrolului, si pot fi folosite functie de modul de prelucrare pentru instalatii de apa/canalizare sau instalatii de gaze naturale.

Sifoanele formeaza o garda hidraulica cu rol de impiedicare in patrunderea gazelor (mirosurilor neplacute) si sunt instalate sub ventilul de scurgere al chiuvetelor, cazilor, lavoarelor, wc-urilor, dusurilor. Aceste instalatii sanitare opresc totodata trecerea obiectelor mici cazute in ventil, putand ulterior fi recuperate.

Robinetii pot fi de mai multe tipuri functie de structura in care sunt integrati si functie de materialele din care sunt realizate. Aceste elemente au rol de control inchidere/deschidere flux si asigura functionalitatea intregului sistem.

 

 Avantaje ANO TERM INSTAL  

 

 • Consiliere de specialitate

  Oferim consiliere de specialitate gratuita in alegerea personalizata a solutiilor si produselor in functie de necesitatile individuale.

 • Produse variate la comanda

  Asiguram distributia unei game largi de produse la preturi avantajoase atat din stoc propriu cat si la comanda cu livrare in 48 de ore.

 • Livrare gratuita la domiciliu

  Asiguram livrarea la domiciliu in mod gratuit indiferent de zona pentru anumite produse, insotita de factura si certificate de garantie.

 • Servicii de executie si montaj in colaborare

  Instalarea si asigurarea serviciilor complete integrate se poate realiza prin intermediul colaboratorilor de specialitate.